Vissza Főmenü

 

 

Megoldások


Ügyfeleink részére komplex műszaki megoldásokat kínálunk, melyek a legújabb technológiát használó, innovatív megoldásokat kínálják, hogy termékeiket bemutathassák, reklámozhassák. Megoldásaink között megtalálhatók a beltéri és kültére érintőképernyős terminálok - kioskok, az érintésvezérelt interaktív kirakat, a Digital Signage – távolról vezérelhető különböző helyszínekre telepített reklámfelület, FULL HD vagy akár 4K felbontású megjelenítőkön keresztül. A terminálokat az ügyfél elképzeléséhez igazítva egyedi és akár sorozatgyártásban is tudjuk gyártani. Érintő képernyős rendszereken futtatható Szoftver alkalmazások készítésében is rendelkezésre állunk. Minden eszközünk távmenedzselhető, azaz az internetre kapcsolva központilag változtatható tartalommal lehet ellátni. A videólejátszó eszközöknél a videó tartalmak cseréjét, sorrendjének megváltoztatását jelenti, az érintőképernyős terminálok esetében a kiszolgáló szoftverek tartalmának frissítése, aktualizálása válik lehetővé.

Az interaktív érintőképernyős rendszereink, valamint a videótartalmat lejátszó és megjelenítő eszközeink különböző helyszíneken nyújthatnak hatékony vásárlást ösztönző tevékenységet.

 

  • Eladótérbe telepített eszközök, itt az érdeklődő az általa kiválasztott termékről kaphat gyorsan pontos és teljeskörű információt, amely nagy mértékben ösztönözheti Őt a termék megvásárlására.

 

  • Kirakatba telepített eszközök az utca emberét célozzák meg, akiket vásárlásokra ösztönözhetnek, a megjelenítőkön keresztül közölt információk segítségével. Az értintőképernyőn megjelenített interaktív tartalmakon keresztül, a nyitvatartási időn túl is elérhetővé válik az üzlet vagy ügynökség kínálata.

 

 

 

Honlapunk 1280*1024 felbontásra optimalizált.

Oldalunk megtekintéséhez a következő böngészőket ajánljuk:
Safari, Firefox, Camino, Opera, Shiira, Internet Explorer, Chrome

 

Copyright © 2005-2023 www.infocenters.hu, minden jog fenntartva