Vissza Főmenü

 

 

Info Centers 2005 Bt.

 

 

A vállalkozás 2005-ben, immáron közel 19 éve kezdte meg tevékenységét.

 

 

Info Device Kft.

 

A vállalkozás 2013-ban alakult, immáron 11 éve kezdte meg a tevékenységét.

Az Info Device Kft. folytatja az Info Centers tevékenységét.

 

 

Elsősorban az érintőképernyős rendszerek, beltéri és kültéri kiosk terminálok tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és bérbeadásával foglalkozunk. Erősségünk az egyedi kiosk rendszerek gyártása és szoftveres megoldások készítése..

Tevékenységi körébe tartozik továbbá a Digital Signage, Holografikus és Érintő technológiát használó Vizuális megjelenítők és az ehhez kapcsolódó rendszerek kidolgozása, implementálása az egyedi elképzeléseknek megfelelően.

 

Cégünk, Magyarországon 2007-ben elsőként kezdte meg a kirakati érintő fóliás valamint egyéb Vizuális megjelenítő megoldások forgalmazását és implementálását, melyet a Westend bevásárlóközpontban egy utazási irodakirakatába telepített.

 

A termékeink kínálta lehetőségekre azon leendő partnereink figyelmét szeretnénk felhívni, akik a szokványos KIOSK megjelenéseken és megoldásokon túl nyitottak az egyedi megjelenítések, és megoldások felé, így a testre szabott rendszerek támogatásával magasabb szinten tudják üzletvitelükbe integrálni az Info Device által kialakításra javasolt termékeket. Egyedi megoldásaink, mint például az "info hordó", hűen tükrözik a cég kreatív gondolkodását és termék gyártását.

 

Jellemzően egyedi megoldásokra törekvő csapatunk bízik a hosszútávú partneri együttműködésben, mind vevői, mind beszállítói oldalon.
 
Rugalmasságunkkal, komplexitásunkkal, teljes körű szolgáltatást nyújtunk Önnek, mint leendő partnerünknek.

 

Cégünk egyik legfontosabb alappillére a tudatos fejlesztő munkával kiépített állandó kereskedő partneri hálózat, éppen ezért alapvető feladatunknak tekintjük a hosszú távú kapcsolatok ápolását.

 

Sikerrel tartunk lépést minden újítással ami a szakmát érintette az utóbbi években, és továbbra is célunk, hogy szolgáltatásaink naprakészek legyenek.

 

Értékeink közé tartozik, hogy minden általunk gyakorolt területen teljes körű, komplex szolgáltatást nyújtunk, melyek során különös hangsúlyt fektetünk a rugalmas ügyfélkapcsolatra, és a minőségi munkavégzésre.

 

Az Info Device kft. 2021-től elektromos sporteszközök forgalmazását kezdte meg.

Jelenleg Magyarországon és Horvátországban értékesítjük termékeinket.

Elektromos Jetboard, E-Foil szörfdeszkák.

Látogasson el az alábbi honlapokra.

 

www.tironboard.com

 

www.jetboard.hr

 

 

 

 

Honlapunk 1280*1024 felbontásra optimalizált.

Oldalunk megtekintéséhez a következő böngészőket ajánljuk:
Safari, Firefox, Camino, Opera, Shiira, Internet Explorer, Chrome

 

Copyright © 2005-2024 www.infocenters.hu, minden jog fenntartva