Vissza Főmenü

 

Igyekszünk termékeinkkel és megoldásainkkal a Kiosk és az érintőképernyős valamint a digitális tartalomszolgáltatás (digital signage) megoldásainkkal a lehető legtöbb üzletágnak olyan szolgáltatást kínálni, melyet maximális hatékonysággal tudnak alkalmazni.

 

így a KIOSK-ok területén belül:

 

 

  • Információs KIOSZK
  • Jegy kiadó KIOSZK
  • Gyorséttermi KIOSZK
  • Promóciós KIOSK
  • Kiskereskedelmi KIOSZK
  • Digitális tartalomszolgáltatás
  • Kirakati érintőképernyő
  • Szorftver fejlesztés
  • Egyedi rendszereket, megoldásokat tervezünk és gyártunk.

   

   

Vállalkozásunk, széles körű hagyományos, illetve teljesen egyedi igényekhez igazított terminál megoldásokat ajánl, melyeket azzal a céllal terveztünk, hogy segítse növelni ügyfeleink piaci kiterjedését és hatékonyságát.

 

Interaktív megoldásaink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat és speciális felhasználásaikat, akkor, ahol és ahogyan szeretnék. Az ügyfél kényelme, a piaci penetráció és az alacsony költségek csak néhányat példáznak abból az előnyökből amelyeket, az interaktív kioszkok felhasználásával lehet elérni.

 

Termékeink tervezését, úgy alakítjuk, hogy rugalmasságot biztosítanak az ügyfélspecifikus grafikákhoz és márkákhoz, lehetővé téve, hogy a Kioszkok hatékonyan értékesítsék és közvetítsék az Ön cégének „image”-ét, termékeit és szolgáltatásait.  

 

 

 

 

FALI KIOSK TERMINÁL - IT-WALL Modell

 

Az IT-Wall modell egy innovatív megjelenésű fali érintőképernyős Info terminál. Elegáns vonalvezetését az oldalán elhelyezett díszcsík egészíti ki. Acél vázszerkezete ütésálló, felületkezelése porfestéssel vagy festékszórással kezelve, színe a RAL színskála alapján választható, de akár szálcsiszolt rozsdamentes változatban is rendelhető.

 

Választható képernyő méretek: 21.5"-tól 85" méretig

 

Kiegészíthető perifériák: - RFID azonosító rendszer

- Mozgásérzékelő

- Webkamera

- Betekintésvédő fólia

- Printer

 

A termékre 12 hónap garanciát biztosítunk.

 

 

(referencia: Bankcenter)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honlapunk 1280*1024 felbontásra optimalizált.

Oldalunk megtekintéséhez a következő böngészőket ajánljuk:
Safari, Firefox, Camino, Opera, Shiira, Internet Explorer, Chrome

 

Copyright © 2005-2020 www.infocenters.hu, minden jog fenntartva